Вже 45 років біля піцерії Di Fara в Нью-Йорку — черги. Меню в закладі невелике, інтер’єр скромний, швидше б назвати це місце забігайлівкою. Сюди приходять  (і приїздять з інших штатів) не за екзотикою. Італійця Доменіко Ді Марко називають хресним батьком бруклінської піци — всі 45 років він незмінно на місці, своїми руками зробив кожну піцу в цьому закладі, й щоразу настільки добре, наскільки міг. За останні 20 років він узяв лише одну відпустку. Замість вихідних у чоловіка — величезна любов до піци. Що позначається на смаку.

Щоб подивитись, якими є одна з найгамірніших піцерій Нью-Йорка й людина за нею, вам доведеться перейти на сайт відеохостинга Vimeo. Автор встановив обмеження щодо републікації відео. Тому ходіть сюди, і не забудьте про Di Fara, коли трапиться бути в Нью-Йорку.